NOS Nieuws

Justin Bieber bevestigt verloving met Hailey Baldwin

De geruchten zoemden al een paar dagen rond, maar het stel heeft het nu echt bevestigd: Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn verloofd. De 24-jarige zanger heeft een foto op Instagram geplaatst waarin hij zijn liefde voor Baldwin verklaart.

"Ik wilde eigenlijk even wachten met de bekendmaking, maar het nieuws heeft zich snel verspreid. Hailey, ik ben zo(ooo) verliefd op alles wat met jou te maken heeft", schrijft de enthousiaste Bieber bij de zwart-witfoto van het stel.

Bieber noemt de verloving met de 21-jarige Baldwin spiritueel. "Gods timing is letterlijk perfect. We zijn verloofd op de zevende dag van de zevende maand en zeven is het cijfer van spirituele perfectie. Het is waar, Google het!"

Ook Baldwin is erg enthousiast. "Ik weet niet zeker wat ik in het leven heb gedaan om zoveel blijdschap te verdienen, maar ik ben God ontzettend dankbaar omdat hij me zo'n geweldig persoon heeft gegeven om mijn leven mee te delen. Geen enkel woord kan mijn dankbaarheid beschrijven."

Baldwin en Bieber hebben sinds een dikke maand weer een relatie. In 2014 en 2016 waren ze ook al samen. In 2016 verliet Bieber Baldwin en kreeg hij weer een relatie met zijn ex-vriendin en zangeres Selena Gomez. Dat ging in mei dit jaar uit, waarna hij weer samen kwam met Baldwin.

In 2014 hebben Baldwin en Bieber de geruchten rond een relatie nooit officieel bevestigd. De bekendmaking kwam pas met een 'zoenfoto' in januari 2016.

Bieber heeft het 21-jarige model en dochter van acteur Stephen Baldwin ten huwelijk gevraagd tijdens een vakantie op de Bahama's. Volgens entertainmentsiteTMZ gebeurde dit voor een groep mensen, die hun telefoons uit moesten zetten van de beveiliging. Een dag later verscheen Baldwin toch in het openbaar met de vermoedelijke verlovingsring. Foto's van die ring worden ook al online gedeeld.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl