A27 tot zeker begin van de nacht dicht vanwege olie op de weg

Aangepast
Weginspecteur René 📱+🚙=❌
@WIS_Rene
Helaas maar asfalt moet eruit gefreesd worden @MourikHolding is net gebeld en gaan alles in actie zetten #klapband #diesel op rijstroken 1,2 #A27 L 50,2
4 maanden geleden

Rijkswaterstaat adviseert automobilisten niet via Utrecht te reizen. Vooral op de snelwegen aan de zuidkant van de stad stonden aan het begin van de avondspits veel files. Inmiddels neemt de drukte af.

Vooral op de A2 was het erg druk. Dat kwam doordat de A27 bij Lexmond dicht moest. Er was vanuit een defecte vrachtwagen olie op de weg gelekt, meldt RTV Utrecht. De weg blijft tot zeker het begin van de nacht richting het zuiden afgesloten. Het schoonmaken en herstellen gaat nog uren duren. Het vervuilde asfalt moet weggefreesd worden.

Goede alternatieven waren er aan het begin van de avondspits niet voor iedereen. Op de omleidingsroute A2 was het erg druk. De vertraging neemt volgens de ANWB af, maar waarschijnlijk blijft het de komende uren wel druk op die weg.

Rijkswaterstaat Verkeersinformatie
@RWSverkeersinfo
Die Utrechtse fileknoop is echt geen pretje hoor mensen. Advies blijft: míjd die zuidkant van de stad (als 't éven kan). #A2 #A12 #A27
4 maanden geleden

STER Reclame