Sofyan Amrabat vreesde het ergste voor broer Nordin

Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Sofyan Amrabat vreesde het ergste voor broer Nordin

Toen Nordin Amrabat vrijdag in de wedstrijd van Marokko tegen Iran (1-0 verlies) bewusteloos raakte, spookte er aan de andere kant van het veld van alles door het hoofd van broer Sofyan Amrabat. "Het is een harde klap geweest", zegt Sofyan. "Het was schrikken. Je denkt gelijk het ergste, zeker na wat er met Nouri is gebeurd."

Sofyan Amrabat dacht aan de hartstilstand met dramatische gevolgen van Ajacied Abdelhak Nouri vorig jaar in Oostenrijk. Bij Nordin Amrabat lag het gelukkig anders. Hij raakte na een botsing met Vahid Amiri Iran buiten bewustzijn, maar kon zich na een bezoek na het ziekenhuis weer bij de Marokkaanse ploeg voegen.

Nordin Amrabat lacht nu zelfs weer aan de rand van het trainingsveld, trainde een beetje mee en wil zelfs graag spelen tegen Portugal. "Ach, die is gek joh", grapt Sofyan Amrabat. Volgens de Marokkaanse bond kan Nordin Amrabat woensdag niet spelen.

STER Reclame