NOS SportAangepast

Trump: LeBron James en Curry niet welkom in Witte Huis

Trump: ik heb LeBron James en Steph Curry niet uitgenodigd

Wie de NBA-finale ook wint, de basketballers van Golden State Warriors of Cleveland Cavaliers zijn niet welkom in het Witte Huis. Dat maakte Donald Trump vrijdag duidelijk.

Sterspelers LeBron James (Cleveland Cavaliers) en Stephen Curry (Golden State Warriors) zeiden eerder deze week dat ze een bezoek aan het Witte Huis zouden overslaan als hun team de finale zou winnen. Volgens de twee zou niemand uitgenodigd willen worden.

Een reactie van Trump kon niet uitblijven. "Ik nodigde hen niet uit, ik nodigde LeBron James niet uit en ik nodigde Steph Curry niet uit. We zullen geen van beide teams uitnodigen", vertelde de Amerikaanse president verslaggevers in het Witte Huis.

NBA-finalisten James en Kerr eensgezind: we gaan niet naar Trump

James maakte duidelijk er niet slecht van te zullen slapen. "Het is niet verrassend en tekenend voor hem", reageerde de Cavaliers-vedette.

"Het winnen van een Super Bowl, een Stanley Cup, de World Series, een NBA-kampioenschap of een nationaal kampioenschap is veel groter dan een uitnodiging voor het Witte Huis. Vooral met hem daar."

Nog één zege

Golden State Warriors heeft in de NBA Finals nog één overwinning nodig. De ploeg uit Oakland leidt met 3-0.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl