NOS Kort wint prijs voor beste nieuwsaccount

Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

NOS Kort ontvangt Beste Social Award

Het Instagramaccount NOS Kort is door het publiek uitgeroepen tot Beste Nieuwspagina tijdens de Beste Social Awards. Vanavond werden de publieksprijzen uitgereikt, onder meer in de categorieën Beste Personality, Beste Politicus en Beste Twitteraar.

Arco Gnocchi, eindredacteur van NOS Kort, zei dat hij trots is. "Deze award is voor iedereen die op ons gestemd heeft, voor al onze 264.000 volgers, bedankt allemaal! En deze award is vooral ook voor iedereen in dit topteam, dat elke dag keihard werkt aan het grootste Nederlandse nieuwsaccount op Instagram."

nosstories
Amsterdam, Netherlands
Bedankt lieve volgers!! ✨💜✨ We hebben de award voor beste nieuwspagina gewonnen dankzij al jullie stemmen! 🔥Gisteren wonnen we ook al een award voor beste account, dus tijd voor fissa. 🙌🎉#noskort #goednieuws #feest #yay #💜 #thebestsocialawards

Andere winnaars zijn onder meer Jesse Klaver, in de categorie Beste Politicus, Bumper de Politiehond won de award voor Beste Dier en Boswachter Tim kreeg de prijs voor Beste Twitteraar.

Gisteren won NOS Kort ook al een juryprijs in de categorie Beste Account. Toen werden prijzen uitgereikt aan bedrijven en merken die een actieve rol spelen op social media.

NOS Kort heeft 264.000 volgers op Instagram. Het account richt zich vooral op jongeren. Vorig jaar won de Facebookpagina van de NOS de prijs.

STER Reclame