Kim Kardashian op bezoek bij president Trump Twitter / @realDonaldTrump

Trump verleent vrouw gratie na gesprek met Kim Kardashian

time icon Aangepast

President Trump verleent de 63-jarige Alice Marie Johnson gratie. Vorige week bezocht realityster Kim Kardashian de Amerikaanse president om te pleiten voor vrijlating van Johnson, die ruim 20 jaar geleden werd veroordeeld tot levenslang vanwege een drugsmisdrijf.

Het Witte Huis laat weten dat de vrouw verantwoordelijkheid heeft genomen voor haar daden en dat ze de afgelopen 20 jaar een "modelgevangene" is geweest. Een paar uur na de verklaring van het Witte Huis werd duidelijk dat de vrouw de gevangenis heeft verlaten.

Kim Kardashian schrijft op Twitter "BESTE NIEUWS OOIT". Verder bedankt ze Trump, zijn schoonzoon Jared Kushner en iedereen die zijn medeleven heeft getoond.

Kim Kardashian West
@KimKardashian
So grateful to @realDonaldTrump, Jared Kushner & to everyone who has showed compassion & contributed countless hours to this important moment for Ms. Alice Marie Johnson. Her commutation is inspirational & gives hope to so many others who are also deserving of a second chance.
1 jaar geleden

Johnson werd in 1996 veroordeeld omdat ze voor drugsdealers grote hoeveelheden cocaïne bij klanten had bezorgd. Het was haar eerste veroordeling. President Obama wees een verzoek van haar advocaten om strafvermindering van de hand.

Kardashian kwam vorig jaar achter het bestaan van Johnson door een video op sociale media. Sindsdien betaalde ze de advocatenkosten voor de vrouw.

Kim Kardashian West
@KimKardashian
This is so unfair... https://t.co/W3lPINbQuy
2 jaar geleden

STER Reclame