QuickStep winnaar tweede Hammer Series

Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

QuickStep winnaar tweede Hammer Series
Deze video is alleen in Nederland te bekijken.

QuickStep heeft de tweede editie van de Hammer Series in Limburg gewonnen. De Belgische ploeg won geen enkel onderdeel, maar toonde zich in het klassement over alle disciplines wel de beste.

QuickStep was vrijdag derde geworden in de klimmerskoers en zaterdag tweede in de sprinterskoers. Dat was gemiddeld het beste van alle ploegen, zodat het zondag in de achtervolgingsrace als eerste van start mocht, voor Bahrein-Merida, dat op 30 seconden stond, en Lotto-Jumbo, dat 58 seconden verschil moest zien te overbruggen.

Het gevaar kwam van de specialisten van Mitchelton-Scott. De Australische ploeg moest 1 minuut en 23 seconden goedmaken, deed ook een dappere poging die kloof te overbruggen, maar strandde uiteindelijk op 36 seconden.

Wel wonnen Michael Hepburn, Jack Bauer, Luka Mezgec, Luke Durbridge en Mathew Hayman de rit. Lotto-Jumbo werd nog knap derde.

Deceuninck-QuickStep
@deceuninck_qst
Quick-Step Floors win #HammerLimburg after a spectacular team effort on the Hammer Chase! #WayToRide #HammerSeries
10 maanden geleden

STER Reclame