Belofte maakt schuld? American footballer verstuurt 'dure' tweet

Aangepast
Damarious Randall (rechts) met collega-american footballer Chris Banjo Getty Images

American footballer Damarious Randall heeft z'n lesje wel geleerd. De speler van Cleveland Browns wist niet wat hem overkwam toen hij maandag een ludieke tweet de wereld instuurde.

Randall is een groot fan van basketbalster Stephen Curry van Golden State Warriors en overtuigd van de eindzege van de Warriors in de NBA Finals tegen Cleveland Cavaliers.

"Als Cleveland Cavaliers in 2018 de NBA Finals wint, koop ik voor iedereen een shirt die dit retweet", schreef hij met bravoure en de overtuiging dat Golden State Warriors de finale gaat winnen. Dat had hij beter niet kunnen doen.

Damarious Randall
@RandallTime
If the Cleveland Cavaliers win the 2018 NBA finals I’ll buy everyone who retweet’s this a jersey...
8 maanden geleden

Er werd massaal gehoor gegeven aan Randalls oproep. Zijn tweet werd meer dan 900.000 keer geretweet. Oeps. Bedenk dat een officieel wedstrijdshirt van Cleveland Cavaliers voor 80 euro per stuk over de toonbank gaat. Dat betekent 72 miljoen euro aan shirts.

"Natuurlijk is dit een grap van mij. Ik had nooit verwacht dat het viral zou gaan", kroop Randall in zijn schulp bij een persconferentie. "Ik had hooguit honderd retweets verwacht."

Navolging

Randall wilde niet zeggen of hij op de een andere manier toch zijn belofte gaat nakomen. "Na de NBA Finals zullen we het daar nog wel een keer over hebben."

Maar, via Twitter liet de American footballer weten dat zijn ludieke tweet "voor 100 honderd procent" een vervolg krijgt.

Damarious Randall
@RandallTime
100% chance 🤙🏾🤙🏾 https://t.co/ChKwjvHnT1
8 maanden geleden

STER Reclame