Loris Karius baalt na de verloren finale van de Champions League
NOS NieuwsAangepast

Politie onderzoekt doodsbedreigingen aan blunderende Liverpool-doelman

De Britse politie onderzoekt doodsbedreigingen die zijn geuit aan Liverpool-doelman Loris Karius, die zaterdag twee grote blunders maakte in de Champions League-finale tegen Real Madrid. De bedreigingen werden geuit op sociale media en waren deels ook gericht aan de familie van de keeper.

De politie zegt tegen de BBC op de hoogte te zijn van de bedreigingen. "We nemen berichten van deze aard uiterst serieus. We willen gebruikers van sociale media er graag aan herinneren dat kwaadwillige berichten en bedreigingen onderzocht zullen worden."

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

De 24-jarige Duitse doelman ging in de finale twee keer de mist in. Eerst gooide hij de bal tegen het been van Karim Benzema, waardoor die 1-0 kon maken en later liet hij een afstandsschot van Gareth Bale door zijn vingers glippen. Real Madrid won uiteindelijk met 3-1, waarmee het voor de derde keer op rij de Champions League won.

Na afloop van de wedstrijd bood Karius in tranen zijn excuses aan voor de blunders. "We hebben verloren door mijn fouten. Sorry daarvoor", zei hij tegen Britse media. Ook op sociale media ging hij nog eens door het stof.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl