Australisch restaurant gebruikt ludiek wapen tegen ongewenste gasten

Aangepast

"De waterpistolen werken omdat ik denk dat ze steeds meer doorkrijgen dat ze hier niet welkom zijn." Met "ze" doelt een Australische restauranteigenaar in Perth niet op lastige klanten, maar op de brutale zeemeeuwen. Die maken zijn gasten het eten soms onmogelijk.

Daarom ligt in het restaurant sinds kort op elke tafel op het terras een waterpistool, waarmee gasten de dieren zelf te lijf kunnen gaan. En zo ziet dat eruit:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Waterpistolen tegen de zeemeeuwen

"Het was echt heel erg", zei de eigenaar. "Ik denk dat het de tijd van het jaar is, want het is nog nooit zo erg als dit jaar geweest. Ik wil gewoon niet dat mijn gasten afgeschrikt worden door de meeuwen."

Volgens de eigenaar sorteren de waterpistolen het gewenste effect. Ook de gasten merken dat het 'wapen' de vogels op afstand houdt. "We hoeven nu niets meer naar ze te gooien of te rennen om dekking te zoeken", zei een van hen.

STER Reclame