Roy Beerens en Tim Matavz Pro Shots

Vitesse naar finale play-offs na tweede zege op ADO

time icon Aangepast

Vitesse heeft de finale van de play-offs om Europees voetbal bereikt. In de return tegen ADO Den Haag was het met 2-1 te sterk. De eerste wedstrijd eindigde ook in een overwinning voor de Arnhemmers (2-5).

Beide teams kregen enkele mogelijkheden voordat Tim Matavz na een half uur de score opende uit een loepzuivere counter via Vjatsjeslav Karavajev en Roy Beerens. Jeroen Houwen voorkwam met een goede reflex de 1-1 van Bjørn Johnsen. Alexander Büttner raakte voor Vitesse ook nog de paal.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

1/2 Kasjia: geeft Karavajev alle eer voor eerste treffer

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

2/2 Beugelsdijk: realistisch blijven, het zou al moeilijk worden

Kort na rust tikte Mason Mount, in het eerste duel goed voor een hattrick, de 2-0 binnen na een fraaie voorzet van Bryan Linssen met de buitenkant van de voet.

Abdenasser El Khayati deed uit de draai direct wat terug, maar ook dat doelpunt zorgde niet voor spanning of sfeer in de matig gevulde Gelredome.

In de finale van de play-offs is FC Utrecht, dat sc Heerenveen uitschakelde, de tegenstander.

KNVB
@KNVB
📝 | @fcutrecht en @MijnVitesse spelen komende week in de finale van de play-offs om het laatste Europese ticket. #utrvit
1 jaar geleden
Statistieken Vitesse-ADO Den Haag

STER Reclame