Dirk Kuijt en Arjen Robben werden met Oranje derde op het WK van 2014
NOS VoetbalAangepast

Voor Kuijt keren Van Gaal en Robben speciaal terug bij Oranje

Arjen Robben en Louis van Gaal keren nog één keer terug bij Oranje. Zij maken deel uit van het Nederlands elftal, dat op zondag 27 mei in actie komt tijdens de speciale afscheidswedstrijd van Dirk Kuijt in De Kuip.

Naast Robben, die vorig jaar afscheid nam bij Oranje, en Van Gaal komen Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Giovanni van Bronckhorst, Edwin van der Sar, Phillip Cocu en Ruud van Nistelrooij ook in actie.

Het speciale Nederlands elftal zal tijdens de tweede helft van de wedstrijd tegen Feyenoord spelen. Bondscoach Ronald Koeman is bij deze gelegenheid de trainer van de Rotterdammers. Hij kan ook beschikken over spelers die in het verleden voor de club speelden, zoals Patrick Lodewijks, Roy Makaay, Salomon Kalou en Lex Immers.

Dirk Kuijt met bondscoach Louis van Gaal tijdens het WK in Brazilië

'Vrienden van Dirk'

Voor de rust neemt Feyenoord het op tegen een team bestaand uit voormalig ploeggenoten van Kuijt uit zijn tijd bij Liverpool en Fenerbahçe. In dat team, genaamd de 'Vrienden van Dirk', speelt hij onder anderen met Jerzy Dudek, Steven Gerrard, Xabi Alonso, Jamie Carragher, Robbie Fowler en Craig Bellamy.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl