Podcast Oog: Joods zijn in 2018, biohacking en vanille-ijs bedreigd?

Aangepast
Het beste uit het Oog

Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week, gebundeld in een podcast van een half uur.

01:15 - Twee jonge Joden over hun leven in Nederland

09:17 - Biohacking

17:14 - Rie Brusse, de Prins der Journalisten

25:55 - Waarom vanille duurder is dan zilver

31:19 - Column Patrick Nederkoorn

Zelden is er iemand te gast bij Met het Oog op Morgen die net een pilletje heeft genomen. Peter Joosten deed dat wel. Hij is een biohacker, iemand die experimenten op zijn eigen lichaam uitvoert om langer leven mogelijk te maken. Joosten kwam over de biohackwereld vertellen in verband met het overlijden van de bekende Amerikaanse biohacker Aaron Traywick, die in een tank met zout water werd aangetroffen.

Verder praten we in de podcast met twee jonge Nederlandse Joden, die toenemend antisemitisme in Nederland ervaren. Culinair journalist Joël Broekaert vertelt waarom vanille duurder is dan zilver én van welke specerij je gaat trippen en oud-NOS-hoofdredacteur Peter Brusse legt uit waarom zijn vader Rie de 'Prins der Journalisten' werd genoemd.

Onze podcasts

De Dag: Geen tijd om live naar de radio te luisteren? Dan heeft NPO Radio 1 De Dag voor je, een nieuwspodcast met verdiepende verhalen bij het gesprek van de dag. Elke werkdag te vinden op iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast.

De NOS op 3 Tech Podcast: Wekelijks praten Casper Meijer en zijn gasten je bij over het laatste nieuws uit de wereld van technologie en sociale media. Elke donderdag om 16.30 uur te vinden op iTunes, in de 3FM-app onder Podcasts en Soundcloud.

Het Langs de Lijn Sportforum: Elke maandag schuiven journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken, te vinden op iTunes en RSS.

Het Beste uit het Oog: Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week, gebundeld in een podcast. Op iTunes, Soundcloud, RSS of nporadio1.nl/podcasts.

Met het Oog op Morgen: Elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview. Elke dag te vinden op iTunes en nporadio1.nl/podcasts.

STER Reclame