Arjen Robben geblesseerd naar de kant
NOS Voetbal

Blessure Robben lijkt mee te vallen: ziet er niet zo slecht uit

Arjen Robben hoeft volgens zijn trainer Jupp Heynckes niet te vrezen voor een lange absentie. "Zijn blessure ziet er niet zo heel slecht uit", zei Heynckes direct na de nederlaag tegen Real Madrid (1-2).

Voor Robben duurde de halve eindstrijd tegen zijn oude ploeg nog geen vijf minuten. De aanvaller moest zich al snel laten vervangen, met op het eerste gezicht een blessure aan een bovenbeen.

De 34-jarige Robben leek het nog even te willen proberen maar de medische staf van Bayern München gebaarde dat trainer Heynckes de Nederlandse aanvaller moest wisselen. Thiago kwam uiteindelijk in de achtste minuut als invaller in het veld.

Onderzoek

Onderzoek moet uitwijzen of Robben komende dinsdag weer in actie kan komen als Bayern op bezoek gaat bij Real. "Het is afwachten", was het enige Robben liet optekenen na afloop.

Slechts een keer eerder in een halve finale van een Champions League moest een speler zich nog sneller dan Robben laten vervangen. Filippo Inzaghi ging in 1998 binnen vijf minuten naar de kant tijdens een duel van zijn Juventus met AS Monaco.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl