Georginio Wijnaldum
NOS SportAangepast

De sport van dinsdag bij de NOS

Het voetbalseizoen zit in de fase van de ontknopingen. Ook die in de Champions League is nabij: deze week zijn de eerste wedstrijden in de halve finales, om te beginnen vanavond met de confrontatie tussen Liverpool en AS Roma. Ofwel: Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk versus Kevin Strootman.

In het Lunchjournaal en het Sportjournaal zal worden vooruitgeblikt naar dat duel en ook naar die andere halve eindstrijd van morgen tussen Bayern München en Real Madrid.

Liverpool-AS Roma, dat om 20.45 uur begint, is vanavond te volgen via het liveblog op NOS.nl en via de radiocommentatoren Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Een korte samenvatting zal rond 22.40 uur te zien zijn in Nieuwsuur op NPO 2.

De zomerse temperaturen van vorige week ten spijt moeten de schaatsers hun vizier stilaan alweer richten op komende winter. Voor de Lotto-Jumbo-formatie is vandaag in ieder geval de eerste training. Beelden daarvan zijn te zien in het Sportjournaal van 18.45 uur op NPO 1.

Programma's dinsdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.00 uur Liveblog Champions League NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl