Feyenoord
NOS SportAangepast

De sport van maandag bij de NOS

Voetbal vormt vandaag de hoofdmoot in de uitzendingen van de NOS. Gisteren won Feyenoord voor de dertiende maal de KNVB-beker en in het Lunchjournaal, Sportjournaal en Nieuwsuur wordt teruggeblikt op de wedstrijd van zondag tegen AZ.

Natuurlijk zijn er ook beelden van het feestgedruis na afloop van de wedstrijd en van de huldiging van vandaag in De Kuip.

Maar niet alleen de KNVB-bekerwinnaar komt ruimschoots aan bod. Er wordt ook vooruitgekeken naar de eerste halve finale in de Champions League. Dinsdag ontvangen Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk met hun club Liverpool het AS Roma van Kevin Strootman en Rick Karsdorp.

NOS-wielerverslaggever Joris van den Berg, Mikos Gouka (AD Sportwereld) en Marc Boele (directeur Coöperatie Eerste Divisie) zijn vanavond om 21.30 uur (NPO Radio 1) te gast in het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken.

Het trio neemt de afgelopen sportweek door waarin onder andere de spanning in de Jupiler League tot een hoogtepunt kwam, Anna van der Breggen weer Luik-Bastenaken-Luik won en Arsène Wenger bekendmaakte te stoppen als trainer van Arsenal. Ook de KNVB-bekerfinale zal uiteraard onderwerp van gesprek zijn.

Programma's maandag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl