Radja Nainggolan scoorde voor AS Roma

AS Roma boekt eenvoudige zege bij SPAL

AS Roma heeft in aanloop naar de halve finales van Champions League de uitwedstrijd tegen laagvlieger SPAL eenvoudig gewonnen: 0-3.

De bezoekers kwamen na een half uur op voorsprong door een eigen doelpunt van Francesco Vicari, die probeerde te voorkomen dat Kevin Strootman een voorzet kon afronden, maar daarbij de bal zelf achter zijn keeper werkte.

Kort na de rust zorgden treffers van Radja Nainggolan en Patrik Schick ervoor dat AS Roma de wedstrijd rustig kon uitspelen.

Strootman werd na 67 minuten gewisseld bij de nummer drie van de Serie A, die het dinsdag opneemt tegen Liverpool in de halve finales van de Champions League.

Benevento verrast AC Milan

In de strijd om een Europees ticket leed AC Milan een pijnlijke nederlaag. Benevento, stijf onderaan in de Serie A en bijna zeker van degradatie, was met 1-0 te sterk.