Jeroen Hertzberger

Hattrick Hertzberger levert Rotterdam slechts een punt op

Jeroen Hertzberger, die na anderhalf jaar absentie weer is opgeroepen voor Oranje, heeft die hernieuwde uitverkiezing opgeluisterd met een hattrick in het duel met Den Bosch. Zijn treffers waren echter niet genoeg om Rotterdam aan een overwinning te helpen. Het werd 3-3.

In de tweede helft liet Hertzberger zien waarom hij gaat terugkeren in het Nederlands team. Hij maakte kort na rust, bij een 2-0 achterstand, een velddoelpunt en benutte daarna twee keer een strafcorner.

Domper

Rotterdam leek de zege binnen te hebben, maar in de laatste minuut zorgde Nicolas Della Torre voor een nieuwe domper voor de ploeg van Hertzberger.

Na twintig van de 22 speelronden heeft Rotterdam een achterstand van zes punten op Oranje-Rood, dat op de vierde plek staat. De topvier speelt play-offs, dus Oranje-Rood heeft nog een puntje nodig om de play-offs veilig te stellen.