Paul Pogba
NOS VoetbalAangepast

Simpele zege United op weg naar halve finale

Manchester United heeft in aanloop naar de halve finale in de FA Cup een eenvoudige overwinning geboekt op Bournemouth. De nummer twee van de Premier League won met 2-0 door doelpunten van Chris Smalling en Romelu Lukaku.

Smalling tikte na een half uur van dichtbij een voorzet van Jesse Lingard binnen en met nog twintig minuten te gaan rondde Lukaku een snelle uitbraak af na een mooie pass van Paul Pogba.

José Mourinho had zijn opstelling op zeven plekken gewijzigd ten opzichte van de thuiswedstrijd tegen West Brom, die United met 1-0 verloor en stadsgenoot City de titel opleverde.

Wijzigingen

Ashley Young, Victor Lindelof, Antonio Valencia, Nemanja Matic, Juan Mata, Alexis Sánchez en Lukaku moesten plaatsmaken op weg naar het bekerduel met Tottenham Hotspur op zondag.

In hun plaats kregen Phil Jones, Anthony Martial, Lingard, Marcus Rashford, Luke Shaw, Marouane Fellaini en Matteo Darmian een kans om zich te bewijzen.

Ook Daley Blind kreeg voor het eerst sinds januari weer eens wat speelminuten. Hij kwam tien minuten voor het einde het veld op als vervanger van Pogba. Bij Bournemouth speelde Nathan Aké de hele wedstrijd.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl