Podcast Oog: Neergang van Blokker-imperium, de bij en de ouderenzorg

Aangepast
Het beste uit het Oog

Honderden winkels dicht, duizenden banen weg en complete winkelketens als Leen Bakker en Intertoys in de verkoop: het gaat niet goed met de Blokker. In de podcast met de beste gesprekken uit Het Oog vertellen journalisten Teri van der Heijden en Barbara Rijlaarsdam hoe het ingetogen familiebedrijf een empire werd en vervolgens ineenstortte.

Daarnaast hoor je waarom het slecht gaat met de bij en hoe het zoemende insect te redden is, waarom de isoleercel in de jeugdzorg in de ban gaat en het verhaal van Adelheid Roosen, die een maand in een verpleeghuis verbleef. Schrijfster Antjie Krog sluit de podcast af met een Afrikaans gedicht.

Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week, gebundeld in een podcast van een half uur.

01:20 - Einde aan isoleercel in jeugdzorg

07:00 - Opkomst en neergang van Blokker

15:15 - Adelheid Roosen over verpleegzorg

22:16 - Waarom de bij zo belangrijk is

28:36 - Gedicht Antjie Krog

Onze podcasts

De Dag: Geen tijd om live naar de radio te luisteren? Dan heeft NPO Radio 1 De Dag voor je, een nieuwspodcast met verdiepende verhalen bij het gesprek van de dag. Elke werkdag te vinden op iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast.

De NOS op 3 Tech Podcast: Wekelijks praten Casper Meijer en zijn gasten je bij over het laatste nieuws uit de wereld van technologie en sociale media. Elke donderdag om 16.30 uur te vinden op iTunes, in de 3FM-app onder Podcasts en Soundcloud.

Het Langs de Lijn Sportforum: Elke maandag schuiven journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken, te vinden op iTunes en RSS.

Het beste uit het Oog: Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week, gebundeld in een podcast. Op iTunes, Soundcloud, RSS of nporadio1.nl/podcasts.

Met het Oog op Morgen: Elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview. Elke dag te vinden op iTunes en nporadio1.nl/podcasts.

STER Reclame