LeBron James wordt hard aangepakt door de Pacers EPA

Verbazing bij James na nederlaag tegen Pacers: is het echt waar?

time icon Aangepast

Indiana Pacers heeft voor een grote verrassing gezorgd in de NBA play-offs door het eerste duel met de Cavaliers met 98-80 te winnen. In Cleveland nog wel. Victor Oladipo was de gevierde man met zes driepunters.

Cleveland haalde de afgelopen drie jaar de finale van de play-offs en pakte in 2016 de titel. Voor LeBron James, de sterspeler van de ploeg, betekende de nederlaag zijn eerste verlies ooit in de eerste wedstrijd van de eerste ronde van de play-offs.

James: had ik echt nog nooit verloren?

Zijn vorige 21 openingsduels had James dus allemaal gewonnen, ook met Miami Heat. Het is een statistiek waar hij niet van op de hoogte was. "Echt? Had ik nog nooit verloren? Tja, zij hadden een antwoord op alles wat we deden."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

LeBron James: had ik echt nog nooit verloren?

Houston Rockets, de beste ploeg in het reguliere NBA-seizoen, won zijn eerste play-offduel wel. Minnesota Timberwolves werd met 104-101 verslagen. De Timberwolves stonden in het slotkwart nog even op voorsprong, maar de excellerende James Harden, goed voor maar liefst 44 punten, hielp de favoriet alsnog aan de overwinning.

Ook Oklahoma City Thunder en Boston Celtics wonnen hun eerste duel in de play-offs. Daarin gaat het team dat als eerste vier overwinningen binnen heeft door naar de volgende ronde.

STER Reclame