Isco
NOS VoetbalAangepast

Isco neemt Real bij de hand terwijl Ronaldo uitrust

Real Madrid heeft zonder Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Luka Modric en Raphael Varane een 2-0 uitzege geboekt bij Málaga CF. Trainer Zinedine Zidane gaf het viertal rust na de zenuwslopende Europese kraker van woensdag tegen Juventus.

Bij afwezigheid van Ronaldo kreeg Isco de ruimte om te schitteren. De 25-jarige Spaanse middenvelder opende de score uit een vrije trap en verzorgde de assist bij de 2-0 van Casemiro. In de blessuretijd deed Diego Rolán wat terug.

Real staat derde in de Spaanse competitie en kan de landstitel vergeten. Daarom ligt de focus volledig op de halve finales van de Champions League, waarin Bayern München over anderhalve week de tegenstander is.

Atlético helpt Seedorf

Atlético Madrid, dat tweede staat op elf punten van koploper Barcelona, bewees het Deportivo La Coruna van trainer Clarence Seedorf een dienst door Levante te verslaan: 3-0.

Fernando Torres

Levante, zeventiende, heeft vijf punten meer dan Deportivo, dat onder de streep staat. Levante was al vijf duels ongeslagen, maar was toch kansloos tegen Atlético. Angel Correa, Antoine Griezmann en Fernando Torres tekenden voor de doelpunten.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl