Reza Ghoochannejhad

VVV-Venlo kan ook niet winnen van Heerenveen

VVV-Venlo heeft voor de tiende opeenvolgende wedstrijd niet kunnen winnen in de eredivisie. In eigen huis verloor het met 2-0 van sc Heerenveen, dat voor de vierde keer op rij ongeslagen bleef.

Voor rust gebeurde er niet veel. Alleen in de 28ste minuut veerden de thuisfans even op. Heerenvener Pelle van Amersfoort maakte een lichte overtreding en de bal ging op de stip. Clint Leemans zag zijn penalty echter gestopt worden door doelman Martin Hansen.

Heerenveen stelde daar een kans voor Arber Zeneli tegenover, die door Lars Unnerstall werd gekeerd. In de rebound kreeg Reza Ghoochannejhad de bal er ook niet in.

VVV begon sterk aan de tweede helft en kreeg een paar aardige kansen. Zo scheerde een schot van Moreno Rutten de lat.

Naarmate de tweede helft vorderde, lieten de Friezen zich wat meer gelden en zij wisten dat ook in doelpunten om te zetten.

In de 69ste minuut kreeg Ghoochannejhad de bal ietwat toevallig tegen zijn hoofd, maar de Iraniër kopte goed in. Tien minuten later besliste Nemanja Mihajlovic de wedstrijd met een schot dat de doorgaans goede doelman Unnerstall wellicht had moeten hebben.