Matthijs de Ligt in duel met Luuk de Jong tijdens Ajax-PSV in december (3-0)
NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

Wordt de eredivisie dit weekend al beslist? Zondag is de topper tussen PSV en Ajax en mogelijk betekent dat dat het kampioenschap zondagavond al gevierd kan worden. In de Sportjournaals en in Langs de Lijn En Omstreken vanavond een vooruitblik op het mogelijk allesbeslissende duel. We zijn zowel in Eindhoven als in Amsterdam.

Speelronde 31 van de eredivisie begint vanavond met het duel tussen Heracles en AZ. De wedstrijd is te volgen via Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en via Teletekstpagina 820. En natuurlijk zijn de samenvatting, de reacties en de analyses te zien in Eredivisie op Vrijdag om 22.27 uur op NPO 1.

Rond het middaguur wordt er geloot voor de halve finales van de Champions League. In de pot gaan AS Roma, Real Madrid, Liverpool en Bayern München. Ook voor de halvefinalisten van de Europa League staat de loting op het programma.

Formule 1 en AGR

Verder is er aandacht voor de eerste training voor de Grand Prix van China. Wat kan Max Verstappen in Shanghai na zijn derde plek van vorig jaar? We blikken tevens vooruit op de Amstel Gold Race, die zondag verreden wordt.

Programma's vrijdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.27 uur Eredivisie op Vrijdag NPO 1 en NOS.nl
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl