De elftalfoto voor het WK-kwalificatieduel met Ierland in november
NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

Na ruim vier maanden pauze komen de Nederlandse voetbalsters vandaag weer in actie. Om 20.00 uur staat in Eindhoven het WK-kwalificatieduel met Noord-Ierland op het programma.

De wedstrijd van de Europees kampioen is bij de NOS te volgen via een liveblog op NOS.nl en te beluisteren in Langs de Lijn En Omstreken op NPO 1 Radio 1. Een samenvatting is later op de avond te zien in Eredivisie op Vrijdag op NPO 1 (22.25 uur) en in het sportblok in Nieuwsuur (22.40 uur).

Eredivisie

Vanavond begint ook de dertigste speelronde in de eredivisie met het duel tussen Excelsior en Willem II. Ook deze wedstrijd is te volgen via het liveblog en Langs de Lijn En Omstreken. En natuurlijk zijn de samenvatting, de reacties en de analyses te zien in Eredivisie op Vrijdag.

Er wordt vandaag uiteraard ook vooruitgekeken naar het bomvolle sportweekeinde. Zo is er aandacht voor de topper in de eredivisie tussen AZ en PSV op zaterdagavond, verkennen we het parcours van Parijs-Roubaix met Niki Terpstra en gaan in Bahrein de Formule 1-wagens de baan op voor de eerste vrije trainingen.

De uitzendingen van vrijdag 6 april

13.00 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
20.00 uur Liveblog Oranjevrouwen en eredivisie NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.25 uur Eredivisie op Vrijdag NOS.nl en NPO 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl