Korfballer Marc Broere komt vandaag in actie met Blauw-Wit
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Een weekend zonder eredivisievoetbal is altijd een beetje wennen, maar de andere sporten vergoeden een hoop. Er is vandaag aandacht voor korfbal, kunstrijden, ijshockey, interlands, en autosport.

Want natuurlijk is er aandacht voor Max Verstappen. Hij start zondag in de eerste grand prix van het seizoen vanaf de vierde plaats. De beelden van de kwalificatie in Melbourne zijn te zien in het Sportjournaal om 18.50 uur op NPO 1 en NOS.nl.

In de late uitzending (23.30 uur op NPO 1 en NOS.nl) een divers aanbod. Zo gaan de eerste halve finales van de play-offs in het korfbal van start met TOP-Blauw-Wit en PKC-Fortuna. Eerstgenoemde komt in samenvatting voorbij.

Het stadion van de ijshockeyers van Heerenveen

De ijshockeyers zijn al even begonnen aan de finaleserie in de Beneliga. Heerenveen en Den Haag strijden om de landstitel. De stand is na drie duels 2-1 in het voordeel van Den Haag. Beelden van het vierde duel in onze late uitzending. Daarin ook aandacht voor de WK kunstrijden.

Mooie voetbalaffiches

Is er dan helemaal geen voetbal vandaag? Jawel, we blikken terug op het oefenduel van Oranje met Engeland en we laten beelden zien van andere vriendschappelijke duels, zoals Duitsland-Spanje, Servië-Marokko, Rusland-Brazilië en Noorwegen-Australië, de eerste van Bert van Marwijk als coach van de Aussies.

'Ouderwets' avondje Langs de Lijn

Tussen 22.00 uur en 23.00 uur een ouderwets uurtje Langs de Lijn op NPO Radio 1. In minder dan zestig minuten wordt de hele sportdag doorgenomen en kijken we alvast vooruit naar de koers Gent-Wevelgem van zondag.

De uitzendingen van zaterdag

Tijd programma waar?
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en in de app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
23.30 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en in de app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl