De sport van dinsdag bij de NOS

José Mourinho neemt het met Manchester United op tegen Sevilla getty

Vandaag staat de zevende en laatste etappe in de Tirreno-Adriatico op het programma. In een tijdrit over 10 kilometer in San Benedetto del Tronto verdedigt klassementsleider Michal Kwiatkowski drie seconden op Damiano Caruso en 29 tellen op Geraint Thomas.

Champions League

In de Champions League staan de returns van AS Roma-Sjachtar Donetsk en Manchester United-Sevilla op het programma. De Romeinen hebben een 2-1 achterstand weg te werken, terwijl Manchester en Sevilla in de eerste wedstrijd niet tot scoren kwamen.

Beide duels zijn te volgen in een liveblog op NOS.nl, Teletekstpagina's 811 en 812 en via flitsen vanaf 20.30 uur in Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1.

BMX

Daarnaast brengen we op Papendal een bezoek aan Bas de Bever, de coach van BMX'er Jelle van Gorkom. Maandag werd bekend dat Van Gorkom het ziekenhuis mag verlaten en verder zal herstellen in een revalidatiecentrum.

De 27-jarige Van Gorkom kwam begin januari zwaar ten val tijdens een training en liep daarbij beschadigingen aan milt, lever en nieren, gebroken ribben, een scheurtje in de schedel en een breuk in het gezicht op.

Pyeongchang

En we volgen de vierde dag van de Paralympische Spelen in Pyeongchang. Om 22.45 uur, direct na Nieuwsuur, presenteert Herman van der Zandt een samenvatting van de dag in Zuid-Korea.

Uitzendingen 13 maart

13.00 uurLunchjournaalNPO 1
18.45 uurSportjournaalNPO 1 en NOS.nl
20.30 uurLangs de Lijn en OmstrekenNPO Radio 1
22.00 uurNieuwsuurNPO 2
22.45 uurParalympische SpelenNPO 2

STER Reclame