Roy Beerens baalt van de 1-0 van VVV Pro Shots

Vitesse wordt te laat wakker bij VVV en verspeelt weer punten

time icon Aangepast

Vitesse heeft na de nederlaag vorige week tegen Excelsior opnieuw punten verspeeld tegen een middenmoter. Op bezoek bij VVV-Venlo bleven de Arnhemmers op 2-2 steken, nadat ze zelfs met 2-0 achter waren gekomen.

Vitesse toonde pas na de rust dat 't wilde winnen. Een levendige eerste helft leverde drie treffers op. Moreno Rutten bediende Torino Hunte knap op maat en die volleyde raak: 1-0. Door een ver schot van Lennart Thy, waar Remko Pasveer zich volledig op verkeek, kwam VVV op 2-0.

Fraaie vrije trap Mount

Een eigen goal van Nils Röseler bracht Vitesse op slag van rust weer in de wedstrijd. Keeper Lars Unnerstall werd kort na de rust verrast door een vrije trap van Mason Mount: 2-2.

Mason Mount maakt gelijk met een fraaie vrije trap Pro Shots

De bezoekers speelden daarna veel beter dan in het eerste bedrijf en VVV bleef met geluk op de been; Luc Castaignos en Mount verzuimden om de 2-3 op het bord te schieten.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

1/2 Zou Steijn willen overstappen van VVV naar Vitesse?

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

2/2 Fraser biedt publiek excuses aan voor scheldwoorden
Statistieken VVV-Vitesse

STER Reclame