Stefan de Vrij in het shirt van Lazio

Lazio laat De Vrij transfervrij vertrekken

De toekomst van international Stefan de Vrij ligt niet bij Lazio. De centrale verdediger beschikt in Italië over een aflopend contract en dat wordt niet verlengd.

De 26-jarige oud-Feyenoorder was lange tijd in gesprek met de club over een nieuwe verbintenis, maar technisch directeur Igli Tare heeft aan de Italiaanse media laten weten dat de club de poging staakt.

"Er is een limiet. We hebben onze aanbieding ingetrokken. Stefan is altijd een voorbeeldige prof geweest. Daar bedanken we hem voor. Hij heeft veel voor deze club betekend, de club ook veel voor hem, maar na dit seizoen scheiden onze wegen", aldus Tare voorafgaand aan het duel met Hellas Verona, waarin De Vrij basisspeler is.

'Probleem ligt bij zaakwaarnemers'

De directeur had eerder deze week al geen goed woord over voor de begeleiding van De Vrij. "Het probleem ligt bij zijn zaakwaarnemers. Het is een verhaal dat nooit ophoudt. Het is niet makkelijk om deals te sluiten met de Nederlanders."

De Vrij, die na het WK van 2014 Feyenoord verliet voor de club uit Rome, wil graag een stap hogerop maken. Zijn toekomstig transfervrije status maakt hem daarbij voor clubs nog interessanter.

Stefan de Vrij actief voor Oranje

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl