De Jong: onvoorwaardelijke steun voor Van Bronckhorst

Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

De Jong: Onvoorwaardelijke steun voor Van Bronckhorst

De achterstand op koploper PSV is 22 punten. Clubicoon Willem van Hanegem uitte kritiek op de trainer en de kranten beginnen te morren. De huidige vierde plek van landskampioen Feyenoord blijft overduidelijk achter bij de verwachtingen, ook al staan de Rotterdammers in het bekertoernooi in de halve finale. Algemeen directeur Jan de Jong van Feyenoord blijft pal achter trainer Giovanni van Bronckhorst staan.

"De steun is onvoorwaardelijk. Op dit moment speelt er niets. Weet je, als je nog zes keer achter elkaar verliest, wordt het een ander verhaal. Maar op dit moment is het geen issue. Er is echt geen sprake van paniek", zegt De Jong.

Lef en durf

"Het is een kwestie van beleid dat je een trainer steunt. Het getuigt van lef en durf dat er een directie zat die hem liet zitten toen het wat minder ging. Vervolgens wint hij drie prijzen... Wat ik proef binnen Feyenoord is dat de mensen die er zaten, en die er op dit moment zitten, volledige steun geven aan Van Bronckhorst."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

De Jong over aanblijven Jørgensen: Feyenoord is geen handelshuis

Nicolai Jørgensen kon in januari een miljoenentransfer maken naar Newcastle United, maar Feyenoord wenste uiteindelijk niet mee te werken aan een overgang van de spits.

De Jong verklaart: "Het is bewust beleid om iemand te willen houden om een zo sterk mogelijk elftal te hebben. We zijn geen club die alleen maar verkoopt."

"We zijn een club die probeert sportief zo goed mogelijk te presteren. En daar hoort een topspeler als Jørgensen bij. We zijn geen handelshuis, maar een voetbalclub", aldus De Jong.

STER Reclame