Getergde Kramer houdt kaken stijf op elkaar over Feyenoord

Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Getergde Kramer houdt kaken stijf op elkaar over Feyenoord

Maandagochtend stond Michiel Kramer nog op het trainingsveld van Telstar om zijn conditie op peil te houden. Diezelfde middag tekende hij een contract voor de rest van het seizoen bij Sparta.

Over zijn rol bij de Kasteelclub is hij duidelijk, maar over wat er het afgelopen anderhalf jaar gebeurde bij de buren in De Kuip, laat hij niks los. "Ik ga niet terugkijken op mijn periode bij Feyenoord, dat doe ik na mijn carrière wel."

Maar daar gebeurde nogal wat. Nadat Kramer zijn eerste twee seizoenen redelijk van waarde was geweest voor Feyenoord, bleek zijn rol dit seizoen uitgespeeld, met als gevolg dat begin februari zijn contract werd ontbonden.

Vooral de laatste maanden van Kramer bij Feyenoord verliepen moeizaam. Iets waar de spits ook niet over praat. "Dat vind ik niet relevant. Dat is geweest en ik ben nu hier bij Sparta. En het gaat erom dat wij erin blijven."

Sparta Rotterdam
@SpartaRotterdam
DEFINITIEF - Michiel Kramer @kramerinho is zojuist gekeurd en heeft zijn contract getekend. Tot het einde van het seizoen is hij speler van #SpartaRotterdam https://t.co/njMblVHOPL
10 maanden geleden

Sparta

Waar Kramer wel over wilde praten, was zijn nieuwe werkgever, Sparta. De Rotterdammers klopten in de transferperiode ook al bij Kramer aan, maar kregen toen nog nul op rekest.

"Ik wilde even wat langer wachten, mijn voorkeur ging toen uit naar het buitenland", aldus de spits. "Alleen, er kwam niks wat ik wilde, dus dan is dit voor mij super."

Vanaf nu zal zijn aandacht volledig gericht zijn op Sparta, zegt Kramer. "Ik wil weer plezier hebben, dat is het laatste anderhalf jaar wel anders geweest. We moeten Sparta in de eredivisie houden. Daar ga ik het team en de club hopelijk bij helpen."

STER Reclame