Schoondochter Trump opent poederbrief gericht aan haar man Donald jr.

Aangepast
Donald Trump jr. en zijn vrouw Vanessa AFP

De vrouw van Donald Trump jr., Vanessa, is uit voorzorg naar een ziekenhuis in New York gebracht nadat zij vanochtend een poederbrief had geopend die gericht was aan haar man. Het witte poeder is volgens de politie niet gevaarlijk.

De schoondochter van de Amerikaanse president opende de brief in een appartement in Manhattan, volgens lokale media de woning van haar moeder. Ze klaagde daarna over misselijkheid. Ook twee andere personen gingen uit voorzorg naar het ziekenhuis, onder wie de moeder van Vanessa Trump.

U.S. Secret Service
@SecretService
The Secret Service and our law enforcement partners in New York City are investigating a suspicious package addressed to one of our protectees received today in New York, New York. This is an active investigation and we cannot comment any further.
5 maanden geleden

Donald Trump jr. kwam het afgelopen jaar in het nieuws vanwege zijn rol tijdens de campagne van zijn vader. Hij had onder meer een ontmoeting met een Russische advocaat die belastende informatie beloofde over Trumps Democratische tegenstrever Hillary Clinton.

De nu 40-jarige Vanessa Trump trouwde in 2005 met Donald Trump jr. Ze was vooral werkzaam als model. Zij en de oudste zoon van de president hebben vijf kinderen.

STER Reclame