Jort Kelder valt in als presentator Buitenhof

time icon Aangepast
ANP

Jort Kelder wordt het komende seizoen een van de presentatoren van het zondagse discussieprogramma Buitenhof. Hij neemt tijdelijk de plek in van Pieter Jan Hagens, die met zijn zeilboot een reis naar Suriname gaat maken.

Kelder, van 1993 tot 2007 hoofdredacteur van Quote, presenteert al jarenlang radio- en tv-programma's van AVROTROS, en zit geregeld aan tafel bij De Wereld Draait Door en andere talkshows. Kelder zegt gevleid te zijn dat hij "een jaartje deel mag uitmaken van dit instituut op de zondagmiddag".

De andere presentatoren van Buitenhof zijn Paul Witteman en Marcia Luyten. Luyten maakte onlangs bekend na dit seizoen te stoppen met het programma, omdat ze al haar tijd gaat besteden aan het schrijven van een biografie over koningin Máxima.

Jort Kelder
@jortkelder
Dank voor alle proficiats, suggesties en bedreigingen inzake mijn naderende liaison met #Buitenhof. Iemand appte: 'Buitenhof is de beste kater-killer op zondag. Als Garmisch-Partenkirchen, het skispringen op 1 januari, maar dan wekelijks.' Vanaf 26 augustus, Uw presentator.
1 jaar geleden

STER Reclame