Brits koningshuis maakt details huwelijk Prins Harry en Meghan bekend

Aangepast
Harry en Meghan EPA

Het Britse koningshuis heeft in een officiƫle verklaring bekendgemaakt hoe de grote dag van prins Harry en Meghan Markle er op 19 mei gaat uitzien.

Het stel trouwt die dag in Windsor Castle en de voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Het huwelijk wordt om 12.00 uur 's middags voltrokken in de St George's Chapel bij Windsor Castle.

Na de plechtigheid maakt het paar om 13.00 uur een rijtoer in een koets, om uiteindelijk weer terug te keren op het kasteel. "Harry en Meghan hopen door deze korte rijtour zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten bij deze speciale dag", staat in de verklaring van Kensington Palace.

Op Windsor Castle vindt een receptie plaats in St George's Hall, waar het kersverse paar op hun geluk zal toosten met hun gasten. Daarna geeft prins Charles nog een besloten receptie voor familie en goede vrienden.

In de verklaring staat dat prins Harry en Meghan Markle ontzettend uitkijken naar hun trouwdag en om dit te kunnen vieren met het publiek. Verder bedanken ze iedereen voor alle gelukwensen die ze hebben ontvangen na de bekendmaking van hun verloving.

Patricia Treble
@PatriciaTreble
Prince Harry and Meghan Markle nuptials update: wedding at noon (7 am ET) then a carriage ride through Windsor, returning to the castle via the photogenic Long Walk.
11 maanden geleden

STER Reclame