Jack Nowell (r) van Engeland wordt getackeld door Wyn Jones (l) van Wales

Six Nations: Engeland verslaat Wales

Titelhouder Engeland heeft ook zijn tweede duel in het Six Nations-toernooi gewonnen. In een Brits onderonsje met Wales op Twickenham in Londen werd het 12-6 voor het thuisland.

Wales was het toernooi vorige week goed begonnen met een 34-7 zege op Schotland in Cardiff, terwijl Engeland met 46-15 had gewonnen in Italië. Een try van Jonny May bracht Engeland tegen Wales al vroeg op voorsprong en die gaf het thuisland niet meer weg.

Six Nations: England verslaat Wales

May voegde in de eerste helft een tweede try toe en bij rust was het 12-3 voor de Britten. In de tweede helft bracht een late penalty van Gareth Anscombe Wales nog hoop, maar verder dan 12-6 kwamen de bezoekers niet.

Na twee speelrondes staat Engeland evenals Ierland, dat zaterdag Italië met 56-19 versloeg, op twee overwinningen. Beide landen hebben met ieder een bonuspunt (voor minimaal vier try's in één wedstrijd) negen punten. Engeland won het toernooi de afgelopen twee jaar, Ierland de twee edities ervoor.