Willem II viert de 3-0 van Jordy Croux Pro Shots

Willem II komt tegen VVV eindelijk weer eens tot zege

time icon Aangepast

Willem II heeft een opvallend gemakkelijke zege geboekt op VVV-Venlo. Het werd 3-0 en de drie goals vielen binnen een tijdsbestek van tien minuten.

Voor Willem II is het de eerste zege in de competitie sinds begin december, toen Heracles in eigen huis met 3-1 werd verslagen.

Beide ploegen werkten hard voor rust, maar werden nauwelijks gevaarlijk. Vlak voor de pauze was het toch raak: bij een scrimmage voor het Venlose doel schoot Fran Sol op de paal, waarna Bartholomew Ogbeche de bal binnen schoot. De spits had in november in Venlo (3-3) drie keer gescoord.

Fran Sol en Bartholomew Ogbeche ANP Pro Shots

Rienstra

Acht minuten na de pauze was het 3-0. Ben Rienstra scoorde met een van richting veranderd schot en Jordy Croux met een pegel, nadat Lars Unnerstall bij een corner de bal uit zijn handen had laten vallen. Willem II miste daarna nog een handvol kansen.

Door de ruime zege staat de formatie van de vertrekkende coach Erwin van de Looi vier punten los van de zestiende plek, die wordt gedeeld door FC Twente en Roda JC.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

1/2 Van de Looi 'moest klappen opvangen voor het team'

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

2/2 Geschrokken Steijn: onherkenbaar VVV gezien
Statistieken Willem II-VVV-Venlo

STER Reclame