Spelers van Heracles vieren feest na de gelijkmaker tegen ADO Den Haag

Middenmoters Heracles en ADO houden elkaar in evenwicht

Het treffen tussen Heracles en ADO Den Haag heeft geen winnaar opgeleverd. In Almelo werd het 1-1 tussen de nummer 12 en 9 van de eredivisie.

ADO-aanvaller Bjørn Johnsen was in de 21ste minuut trefzeker: met links schoot hij via de onderkant van de lat hard raak. De defensie van Heracles zag er niet goed uit. Daarvoor trof Lex Immers (ADO) al de paal. Kort voor rust had Johnsen de 2-0 op de voet, maar in de afwerking faalde hij.

Zo'n tien minuten na rust kwam Heracles langszij via Reuven Niemeijer, die eveneens met links binnenschoot.

Immers

Lex Immers ontsnapte bij het ingaan van het Haags kwartiertje nog aan een rode kaart na een grove charge op Jamairo Monteiro.

In de slotfase was Vincent Vermeij (Heracles) een aantal keer dicht bij de winnende treffer, maar de thuisploeg moest genoegen nemen met een punt.