Jip Jurg werd thuis dood gevonden een dag na een vechtpartij waarbij hij betrokken was
In samenwerking met
Rijnmond
NOS Nieuws

Drie beveiligers vast voor dood 32-jarige Rotterdammer

De politie heeft twee mannen aangehouden in het onderzoek naar de dood van een 32-jarige man uit Rotterdam. De verdachten meldden zich vanochtend vrijwillig op het politiebureau.

Nu zitten er drie mensen vast. De andere verdachte had zich woensdag al gemeld. Alle drie de mannen waren beveiliger op een feest waar het slachtoffer afgelopen weekend was.

Jip Jurg raakte vorige week vrijdagnacht betrokken bij een vechtpartij op de stoep van de Rotterdamse Schouwburg. Daar was op dat moment een feest aan de gang van het Internationaal Film Festival Rotterdam.

Een dag later werd hij door zijn vader thuis dood gevonden. Na onderzoek op het lichaam bleek hij inwendige verwondingen te hebben.

Flyeren

Wat de aanleiding voor de vechtpartij was en wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. De politie zoekt mensen die er iets van hebben gezien. Agenten flyeren daarom vanavond bij de Rotterdamse Schouwburg en er zijn borden op de stoep voor het gebouw geplaatst, schrijft RTV Rijnmond.

Eerder was de politie op zoek naar de taxichauffeur die de man naar huis heeft gebracht. Inmiddels heeft de politie hem gesproken. Wat hij de politie kon vertellen, is niet duidelijk.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl