De sport van zaterdag bij de NOS

Aangepast
PSV speelt vanavond tegen FC Twente ANP Pro Shots

In de eredivisie staan vanavond vier duels op het programma. De avond begint om 18.30 uur met FC Groningen-Heracles Almelo. Later op de avond volgen FC Twente-PSV, PEC Zwolle-Vitesse (beide duels om 19.45 uur) en NAC Breda-VVV-Venlo (20.45 uur).

De wedstrijden zijn te volgen via een liveblog op NOS.nl, Teletekstpagina 818 en Langs de Lijn op NPO Radio 1. De samenvattingen zijn om 22.22 uur te zien op NOS.nl en NPO 1.

Uitslag en programma eredivisie NOS

In Heerenveen staan de KPN NK allround en sprint voor de schaatsers op het programma. De wedstrijden zijn vanaf het eerste startschot te zien op NOS.nl. De beelden op deze stream zijn niet voorzien van commentaar.

Vanaf 11.15 uur komen de allrounders in actie, om 15.36 uur begint het sprinttoernooi. Ook op televisie is er uiteraard aandacht voor het toernooi. Om 14.32 uur start de uitzending van Studio Sport op NOS.nl en NPO 1.

Daarin komen de ritten en samenvattingen, dan wel met commentaar, aan bod en is er ook aandacht voor Jumping Amsterdam. Bovendien is er een samenvatting van het Open NK marathonschaatsen op de Oostenrijkse Weissensee.

Op het Facebookaccount van NOS Sport is vanaf ongeveer 14.00 uur live de finale van het marathonschaatsen te zien.

Wozniacki of Halep?

Om 09.30 uur gaan Caroline Wozniacki en Simona Halep de strijd aan in de Rod Laver Arena in Melbourne. Voor beide tennissters geldt dat zij hun eerste grandslamtitel kunnen pakken. De wedstrijd is live te volgen via Teletekstpagina 652. De samenvatting is te zien in de uitzendingen van Studio Sport en op NOS.nl.

Programma's zaterdag

11.15 uurKPN NK allround NOS.nl (zonder commentaar)
ca. 14.00 uurOpen NK marathonschaatsenFacebook/NOSSport
14.23 uurStudio Sport schaatsenNOS.nl en NPO 1
15.36 uurKPN NK sprintNOS.nl (zonder commentaar)
18.30 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
19.00 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.22 uurStudio Sport EredivisieNOS.nl en NPO 1
23.19 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1

STER Reclame