Sevilla viert de goal

Sevilla schakelt Atlético uit in Copa

Sevilla heeft ten koste van Atlético Madrid de halve finales van de Cop del Rey bereikt. Na de 2-1 zege in Madrid werd het in Sánchez Pizjuán 3-1.

Sevilla kende een droomstart: binnen een halve minuut volleerde Sergio Escudero knap de bal in het Madrileense doel. Lang kon Sevilla niet genieten van de voorsprong want met een schitterend schot van 25 meter schoot Antoine Griezmann de gelijkmaker binnen.

Ook na rust kreeg Atlético snel een tik te verwerken want Ever Banega trof doel vanaf de stip na een charge van Saul Niquez op Joaquin Correa.

Atlético drong nog wel aan en kreeg kansen via onder anderen Angel Correa, maar met een counter besliste Pablo Sarabia het duel met een bekeken schuiver van afstand.