Dustin van Gulik Omroep Brabant

Precies één dag heeft Dustin van Gulik uit Den Bosch kunnen genieten van zijn stage bij Kijkshop in Tilburg. Na zijn eerste stagedag vrijdag, maakte het bedrijf gisteren bekend failliet te zijn. Zo'n 400 medewerkers verliezen hun baan en ook de stagiairs moeten op zoek naar een nieuwe plek.

"Vrijdag ben ik begonnen aan mijn stage en maandag zag ik op het nieuws dat het na één dag waarschijnlijk weer is afgelopen." Dustin volgt een opleiding filiaalmanagement aan het ROC Tilburg.

Hoewel ik een paar bedrijven failliet heb laten gaan, ben ik een super gemotiveerde medewerker.

Dustin van Gulik

Het is niet de eerste keer dat Dustin op deze manier een baan verliest. "Hiervoor liep ik stage bij Intertoys, maar het filiaal ging dicht." Een baan die hij had bij La Place verloor hij ook. "Ik heb echt pech. Mijn vader zegt: bij elk bedrijf waar jij komt, gaat de zaak failliet. Ik kan mezelf echt wel de pechvogel van Tilburg noemen."

Dustin is op zoek naar een nieuwe stageplek en doet bij Omroep Brabant een oproep aan detailhandelsbedrijven in Tilburg. "Hoewel ik een paar bedrijven failliet heb laten gaan, ben ik een super gemotiveerde medewerker. Ik werk hard, leer vlug en kan verkopen als geen ander. Alsjeblieft, neem mij aan zodat ik dit jaar af kan maken."

STER reclame