Cristiano Ronaldo gebruikt telefoon om zijn wond te bekijken

Ronaldo's 'selfie' is hoogtepunt in Reals zevenklapper

Real Madrid heeft voor het eerst in vier wedstrijden weer een zege in de competitie geboekt. Deportivo La Coruña werd in Madrid met 7-1 verslagen. Cristiano Ronaldo scoorde twee keer en viel ook op een andere manier op. Hij liep een hoofdwond op en gebruikte op het veld een telefoon om de schade te bekijken.

Halverwege de eerste helft keek Real nog tegen een achterstand aan. Na zwak verdedigen tikte Adrián López van dichtbij raak. Real herstelde de orde nog voor rust. Nacho schoof de 1-1 binnen en Gareth Bale zorgde met een prachtig schot voor 2-1.

• EPA
    Gareth Bale viert zijn tweede goal
  • EPA
    Cristiano Ronaldo (m) in duel met Aldon One Esteve van Deportivo
    Cristiano Ronaldo loopt een hoofdwond op

Na rust ging het hard. Bale kopte de 3-1 binnen, Luka Modric maakte met een mooi schot de 4-1 en Ronaldo zorgde voor de 5-1 (intikker) en 6-1 (kopbal). De Portugees liep bij zijn tweede goal zijn hoofdwond op en moest het veld verlaten. Nacho maakte vlak voor tijd zijn tweede en Reals zevende goal.

Door de zege komt Real op 35 punten uit 19 wedstrijden en staat daarmee vierde. Koploper FC Barcelona, dat al op 51 punten uit 19 wedstrijden staat, komt later op zondag in actie bij Real Betis.