Kostas Tsimikas houdt Jesper Drost van zijn lijf Pro Shots

Willem II en FC Groningen in balans

time icon Aangepast

Willem II en FC Groningen hebben in Tilburg in een rommelige wedstrijd met 1-1 gelijkgespeeld.

De Tilburgers begonnen goed met een kans voor Ben Rienstra - hij schoot te zacht in - maar Groningen scoorde. Ritsu Doan knalde prachtig raak na een Tilburgs slippertje. De Japanner maakte zijn tweede eredivisiedoelpunt op rij.

Kostas Tsimikas was met twee schoten dicht bij de verdiende 1-1. Sergio Padt tikte eerst knap over, Mike te Wierik kopte het tweede schot van de lijn.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

1/2 Van de Looi: als je zoon debuteert, dan is dat prachtig

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

2/2 Faber: Doan is een geweldige voetballer

Een knokkend Willem II bleef na de rust aandringen, maar kreeg te weinig lijn in zijn spel. De beloning kwam wel: Ismail Azzaoui prikte de bal in de hoek, waardoor de ploeg van Erwin van de Looi in z'n twaalfde achtereenvolgende wedstrijd tot scoren kwam.

De thuisploeg ging op zoek naar meer, maar het bleef van een matig niveau. Groningen, met Erwins zoon Tom van de Looi in de ploeg, deed het bij spaarzame tegenstoten niet beter.

Statistieken Willem II - FC Groningen

STER Reclame