Stormschade aan een auto en gebouwen in Amsterdam Slotervaart
NOS Nieuws

Storing bij online melden stormschade Interpolis

Door een storing kunnen sommige klanten van Interpolis op de website geen schade melden. Volgens de verzekeraar komt de storing mogelijk door de vele schademeldingen na de storm van donderdag.

Volgens Interpolis is het sinds de storm drukker dan ooit. De afgelopen dagen kwamen ongeveer 16.000 schademeldingen binnen en de verzekeraar verwacht dat er vandaag zo'n 4000 bij komen.

Interpolis noemt de storing "heel vervelend" en belooft er alles aan te doen om alle schades zo snel mogelijk op te nemen. Klanten die hun schade niet online kunnen melden, kunnen de verzekeraar ook bellen. Wel is er door de drukte een wachttijd van ongeveer een kwartier. Het bedrijf belooft morgen te beginnen met het terugbellen van klanten die de voicemail hebben ingesproken.

De storm richtte donderdag voor tientallen miljoenen euro's aan schade aan. Het Verbond van Verzekeraars schat de schade aan huizen en auto's op zeker 90 miljoen euro. De schades voor bedrijven en de overheid zijn niet meegenomen in de raming.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl