NOS VoetbalAangepast

Schippers verrast door bezoek Kane

Wie nu het meest met wie vereerd zou moeten zijn, is moeilijk te bepalen, maar in Barcelona heeft een opmerkelijke ontmoeting plaatsgevonden tussen twee befaamde toppers uit twee verschillende sporten.

Dafne Schippers vertoeft momenteel in Barcelona, waar de tweevoudig wereldkampioene op de 200 meter zich onder de Spaanse zon voorbereid op het komende atletiekseizoen. Dat begint voor de sprintster overigens met een aantal indoorwedstrijden, waaronder de WK in maart in Birmingham.

Voor de voetballers van Tottenham Hotspur is de competitie daarentegen juist in volle gang. Maar dat heeft de Londense ploeg er niet van weerhouden een paar dagen de Engelse kou en nattigheid te ontvluchten en ook de warmte in Barcelona op te zoeken.

Fotootje

En zo kon het gebeuren dat van het een het ander kwam: Schippers ontwaarde plots Spurs-trainer Mauricio Pochettino en spits Harry Kane op de atletiekbaan.

Uiteraard kon een gezamenlijk fotootje niet uitblijven. Want, zo meldde Schippers op Twitter: "Het gebeurt niet iedere dag dat topcoach Mauricio Pochettino en Harry Kane, een van de beste aanvallers ter wereld, jouw training komen bezoeken."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl