Henk Fraser
NOS SportAangepast

De sport van dinsdag bij de NOS

Dag 2 van de Australian Open is in volle gang en er zijn ook Nederlanders in actie gekomen. Robin Haase moest de baan op voor zijn partij tegen de Italiaan Lorenzo Sonego en Richèl Hogenkamp nam het op tegen de Spaanse Lara Arruabarrena.

Competitie hervat

Eindelijk wordt er weer 'om de knikkers' gevoetbald in Nederland. Sparta en Vitesse halen om 20.00 uur de wedstrijd in die op 10 december werd afgelast wegens hevige sneeuwval. Het duel is live te volgen via Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en Teletekstpagina 820.

De samenvatting is te zien in de extra uitzending van Studio Sport op NOS.nl en NPO 2 om 22.55 uur.

Vanaf vrijdag gaat de competitie dan weer verder met speelronde 19, waarin op zondag de Klassieker op het programma staat: Ajax ontvangt Feyenoord in de Arena in Amsterdam.

  • NOS
    Programma speelronde 19

De nieuwjaarsreceptie van Feyenoord staat ook op het programma. Die levert over het algemeen wel wat stof tot napraten op - wanneer komt nu bijvoorbeeld duidelijkheid over Robin van Persie? - en vandaag neemt Feyenoord-directeur Jan de Jong voor het eerst het woord.

Ook is er aandacht voor de persconferentie van de wereldvoetbalbond FIFA met Michael van Praag en voorzitter Gianni Infantino.

In Langs de Lijn En Omstreken is Michiel de Ruiter te gast. Met de voormalig freestyleskiër wordt gesproken over de komende Olympische Winterspelen.

Programma's dinsdag

13.10 uurLunchjournaalNPO 1
18.45 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.40 uurNieuwsuurNPO 2
22.55 uurStudio Sport EredivisieNOS.nl en NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl