De sport van zondag bij de NOS

Aangepast
Sjinkie Knegt tijdens de finale van de 1.500 meter in Dresden EPA

In Dresden worden vandaag de Europees kampioenen shorttrack gekroond. Wordt Sjinkie Knegt een paar weken voor de Olympische Spelen voor de derde keer de beste van Europa? De slotdag is vanaf 13.10 uur live te zien bij Studio Sport op NPO 1 en NOS.nl.

En in Surhuisterveen worden dit weekend de NK veldrijden gehouden. Vandaag is het de beurt aan de mannen. De wedstrijd is vanaf 15.00 uur live te volgen bij Langs de Lijn op NPO Radio 1 en in Studio Sport zijn beelden te zien.

Ook de Nederlands handballers komen in actie. Zij spelen in Sittard een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Belgiƫ. Een samenvatting van dat duel is te zien in Studio Sport en op NOS.nl.

Aan het eind van de middag is het tijd voor de Sportmonoloog. Die komt deze keer van ex-bokser Orhan Delibas, die zilver veroverde bij de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Zondag in Andere Tijden Sport: man overboord

In de avonduitzending van Studio Sport is er aandacht voor onder meer de halve marathon van Egmond en blikken we vooruit de Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het jaar dat komende nacht in Melbourne van start gaat.

Andere Tijden Sport gaat om 22.00 uur op NPO 1 terug naar 2006. Dat jaar vindt er een tragisch ongeluk plaats tijdens de Volvo Ocean Race, de zwaarste en langste zeilwedstrijd ter wereld. Hans Horrevoets, de ervaren zeiler van de ABN AMRO II, slaat tijdens een zware storm op de Atlantische Oceaan overboord en overlijdt.

Uitzendingen

13.10 uurStudio SportNPO 1 en NOS.nl
14.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
19.00 uurStudio SportNPO 1 en NOS.nl
22.00 uurAndere Tijden SportNPO 1 en NOS.nl
22.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1

STER Reclame