Jones blijft eerste keeper Feyenoord

Aangepast
Brad Jones Pro Shots

Brad Jones blijft ook in de tweede helft van het seizoen de eerste keeper van Feyenoord, zo bevestigde Giovanni van Bronckhorst. Ook Kenneth Vermeer is fit, maar de trainer ziet ondanks een mindere eerste seizoenshelft van Jones geen reden zijn doelman te vervangen.

Met Jones op doel werd Feyenoord afgelopen seizoen kampioen van Nederland. Vermeer stond vanwege een gescheurde achillespees lang aan de kant. Door een peesblessure aan zijn hand zat Vermeer ook dit seizoen maanden in de lappenmand. Sinds oktober is hij fit.

Kenneth Vermeer Pro Shots

Feyenoord sloot het trainingskamp in Marbella zaterdag af met een 2-1 zege op het Zwitserse FC Luzern. Nicolai Jørgensen en Renato Tapia scoorden voor de Rotterdammers. Eerder op zaterdag won een andere deel van de groep een oefenduel met de amateurs van Noordwijk met 3-0 (twee goals Orkun Kökcü, één Bilal Basaçikoglu).

Verdedigers Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden, Ridgeciano Haps en Miquel Nelom maakten tegen Noordwijk hun rentree van blessureleed. Vooral Botteghin (kruisband) en Van der Heijden (kuit) keerden daarmee terug na lange afwezigheid. Het verdedigingscentrum van het kampioensteam speelde in september vorig jaar zijn laatste wedstrijd.

Feyenoord Rotterdam
@Feyenoord
Eerste goals van 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣! ⚽️ 1-0 @njorgensen9 🇩🇰 ⚽️ 2-1 @renatotapiac 🇵🇪 #feyluz #FeyenoordinMarbella 🇪🇸
1 jaar geleden

STER Reclame