PEC Zwolle gaat vanaf nu voor Europees voetbal

Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

PEC Zwolle gaat vanaf nu voor Europees voetbal

PEC Zwolle verrast momenteel met de vierde plaats in de eredivisie. Voor het seizoen werd er nog gesproken over handhaving, maar tijdens het trainingskamp in Spanje is de doelstelling bijgesteld.

"Wij willen graag de play-offs halen om van daaruit Europees voetbal te bewerkstelligen", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp. "Maar dat zou ook via het bereiken van de bekerfinale kunnen."

Sandler

De prima prestaties van PEC Zwolle blijven niet onopgemerkt. Diverse spelers staan in de belangstelling van andere clubs. AZ wilde centrale verdediger Philippe Sandler overnemen, maar van een transfer is momenteel geen sprake.

Nijkamp: "Ze hebben geïnformeerd en gevraagd wat de mogelijkheden waren. Dat gebeurde al voor Kerst. Wij hebben een bedrag aangegeven en daar is AZ niet op ingegaan. Vooralsnog is Philippe speler van PEC Zwolle en zal hij het seizoen bij ons afmaken."

STER Reclame