Sinkeldam eindelijk in het rood-wit-blauw bij FDJ

Aangepast
Ramon Sinkeldam
@RSinkeldam
What do you think? I can not be more proud! This is where you dream of when born as a cyclist in Holland! @EquipeFDJ
10 maanden geleden

Afgelopen jaar reed hij namens Sunweb nog in een kampioenstrui met slechts rood-wit-blauwe accenten, maar dit jaar is Ramon Sinkeldam voor zijn nieuwe werkgever FDJ in een echte rood-wit-blauwe kampioenstrui te bewonderen.

"Wat denken jullie?", schrijft hij op Twitter. "Trotser kan ik niet zijn. Hier droom je van als je als wielrenner in Nederland bent geboren."

Ramon Sinkeldam vorig jaar in de alternatieve kampioenstrui twitter.com/TeamSunweb

De keuze van Sunweb om vorig jaar te breken met een traditie en Sinkeldam in een regulier Sunweb-shirt, opgefleurd met een horizontale baan in de driekleur, te laten rijden, deed nogal wat stof opwaaien. Sinkeldam zelf kon zich wel vinden in het shirt.

Een van Sinkeldams voornaamste taken dit seizoen wordt het aantrekken van de sprint voor Arnaud Démare. Dat kan nog een mooie rood-wit-blauwe en blauw-wit-rode trein worden, want Démare draagt de Franse kampioenstrui.

Équipe Cycliste Groupama-FDJ
@GroupamaFDJ
Vous aimiez le 🔵⚪️🔴 de @ArnaudDemare Vous adorerez le 🔴⚪️🔵 de @RSinkeldam Le train de sprinteurs le + identifiable du peloton 2018 🚄 The peloton's leadout train which will stand out the most👌🏻
10 maanden geleden

STER Reclame